Om prosjektet

Bli hjølpin i boligmarkedet

Boligbyggelaget Midt ønsker at flere skal få oppfylt drømmen om sin egen bolig og har lansert Hjølpin. Dette er muligheten for deg som ønsker å kjøpe ny bolig, men som mangler den siste delen av finanseringen. Enten du er ung i etableringfasen, eller godt voksen og på utkikk etter noe enklere, kan du benytte deg av tilbudet.

Få rabatt på ny bolig
I Kvisla borettslag i Verdal kan du nå velge å kjøpe flere av leilighetene til ordinær salgspris eller med Hjølpin. Velger du å kjøpe bolig med Hjølpin, får du rundt 10 % avslag på ordinær salgspris. I gjengjeld får Boligbyggelaget Midt rett til å kjøpe boligen om du senere ønsker å selge. Det eneste kravet du må oppfylle for å kunne kjøpe med Hjølpin, er å være medlem i Boligbyggelaget Midt. Les mer på bomidt.no/hjølpin

Sjekk ut leiligheter med  Hjølpin her

2- til 4-roms borettslagsleiligheter

Hva med å bo i en helt ny leilighet som ingen har bodd i før deg? Med kvaliteter som blant annet:

  • Lys parkett på stue/kjøkken og alle soverom
  • Flisgulv i entré og på bad
  • Valgfri fondvegg på stue
  • Flis på vegger og golv i bad. (20x50 flis på vegger)
  • Sykkelparkering for alle
  • Trivelig fellesområder med gapahuk, klatrepyramide, lekeapparat m.m.

I sentrum og litt på landet

I Kvislaparken bor du i sentrum, og litt på landet. Med bare 300 meter til Verdal stasjon har du alt Verdal sentrum tilbyr nært deg. Med kjøpesenter, kafeer og nisjebutikker. Treningssentre, kino, barnehager, teater, bibliotek og servicekontor – for å nevne noe. Og et rikt utvalg av dagligvarebutikker, fra lavpris til supermarked med ferskvaredisker. Tar du en tur i eget nabolag er det heller ikke langt til gårdsbutikker. Kortreist og godt!

For selv om du er midt i sentrum, er du samtidig litt på landet. Du kan rusle langs Kvisla eller på grusveier i åkerlandskapet. Ønsker du lengre turer er Kvislaparken et flott utgangspunkt for asfalterte gangveier. Kanskje en sykkeltur til Stiklestad en sommerdag?